Fredag- absolut snygg ja!

Fortsatt otäck blåst har det varit hela dagen idag och i denna körde jag Kreon till X.

Idag var det ”kandar-premiär” för detta ekipage; jag har så klart ridit med kandaret många gånger men X har hållit sig till tränset vilket jag faktiskt också har gjort på senare tid- det har funkat så bra så jag har inte sett någon anledning att skifta.

Inte heller X hade några problem med den ”nya” betsling, tvärtom tyckte han att hästen gick nästan bättre på kandar än träns och den måhända partiska hästägaren tyckte att det så VÄLDIGT bra ut.

Kreon har kommit upp ännu mer i formen, kan samla sig bättre…ja…helhetsintrycket är helt enkelt flottare/ snyggare/kalla det vad ni vill :).

Snyggingen visade både fin samlad galopp, dito förvänd samt lite skolor i trav och både X och jag var nöjda med hans prestationer.

Även Mupps själv såg nöjd ut men det gör han faktiskt för det mesta (bra självkänsla och en ägare som underblåser hans ego är nog receptet ha ha).

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>