Om jag var mycket rik

På tal om inlägget häromdagen som handlade om vad man skulle välja om man vann en tävling; saker eller en träning för någon känd ryttare/ tränare så ska jag berätta vad JAG hade gjort om jag hade haft omåttligt med pengar:

Monty Roberts kommer ju inom kort till mina trakter (Flyinge) för att hålla en show/ clinic och jag hade i samband med detta velat ge honom ett offer he couldn´t refuse.

Jag hade helt enkelt erbjudit honom en större summa pengar för att komma och jobba med Kreon i några timmar, ge MIG tips om hur jag kunde jobba och också delge mig sina åsikter om min häst, varför den är som den är, hur man kan förändra hans beteende osv.

Det hade jag tyckt hade varit ROLIGT även om jag kanske inte hade instämt eller kunnat/ velat tillämpa hans metoder men som sagt: en kul grej! Något man kunde unna sig som rik!

Har ni några sådana lite mer ”udda” idéer inom hästeriet som ni skulle vilja förverkliga?

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Hästis

    Jag hade åkt till Florida över vintern med min häst, så som proffsen gör. Inte för att tävla utan för att hänga, titta på hästar och tävlingar och människor.

    Men framförallt för att det varmt och skönt och lyxigt… 🙂

    Svara
  2. Mandas

    Jag fick träna för John Moore (NH) för några år sedan, det var en riktig dröm! Lärde mig så mycket nytt om min Ponny 🙂 Så det är gärna nått jag gör om!

    Svara
  3. My

    Jag har en dröm om att köpa jättemycket mark och ha ett ”pensionat” för hästar som inte längre tävlas men där matte och husse vill unna sin trotjänare en fin ålderdom utan att ha möjligheterna själva 😀

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>