Som förgjort!

Jag har vid några tillfällen tipsat er om olika miljöträningskurser som man har kunnat anmäla sig till med sin häst och har även, kanske helt naturligt ha ha, ansett att jag och Kreon också skulle kunna ha nytta av något sådant.

Men det verkar som förgjort!

Någon gång då jag sett att dessa kurser har arrangerats har de bara varit öppna för den specifika klubbens medlemmar.

Jag har tipsat min egen klubb (eftersom en av de som håller i dessa kurser jobbar på polisrytteriet vägg i vägg med klubben) men ännu har inget hänt.

När jag så såg att en grannklubb skulle ordna en kurs öppen för alla skyndade jag mig att anmäla oss men tror ni inte att Kreon blev halt precis när den 2 dagar långa kursen skulle äga rum?

Tidigt i våras såg jag äntligen vår chans, IGEN, samma klubb skulle ordna samma kurs igen.

Ny anmälan och vad händer?

Dagen innan kursen är Kreon tjock och öm i ett framben.

Samma dag som kursen ska äga rum är hans ben mycket bättre och eftersom hela kursen sker i skritt så tänkte jag att vi åker ändå.

Vad händer då?

Jo, den som ska hålla i kursen dyker inte upp och arrangören lyckas inte få tag på honom under hela dagen?!?!? Lyckligtvis för mig hann jag inte lasta och köra iväg men det var ju givetvis otroligt retligt ändå.

Dag 2 av kursen skulle ha ägt rum igår men eftersom man fortfarande inte lyckats komma i kontakt med den som skulle hålla i den så blev även gårdagens event inställt.

Jag som hade hoppats på några konkreta övningar/ tips för att få en mindre muppig häst är så klart besviken- det verkar som att Muppe ska få dras med sitt smeknamn länge till (tyvärr sa ägaren)?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>