Söndag- flera repriser

Idag som 99 av 100 helgdagar infann jag mig i stallet till utsläppet klockan 8 och gjorde alla de sedvanliga göromålen; jag packade höpåsar, gjorde i ordning foderspannar och mockade.

På dagens agenda stod även att tömköra stallets ponny Rocky samt att mocka och göra i ordning mat till en annan stallkamrats häst.

På Kreons ridagenda stod fortsatt träning av linjer ur MSV C-programmen, exempelvis de enkla bytena som Kreon har gjort såååå bra nu hur många gånger som helst så det ska bli spännande att se om han kan visa en repris nästa gång han tävlar.

Slutorna red även jag, liksom X sist, lite ”överdrivna”, jag både tvärade extra mycket och försökte ha ett lite högre tempo.

Vad gäller ryggningen som Kreon gjort snett ganska ofta den sista tiden med baken för mycket åt vänster verkar polletten äntligen ha ramlat ner, idag gick han rakt bakåt och jag får bara hoppas att det inte var en tillfällighet.

Jag avslutade med några serpentiner i galopp och efter att först ha bytt klockrent åt det lätta hållet 2 gånger så fick jag Kreon att bibehålla den förvända galoppen åt både höger och vänster precis så som det ska se ut- man får liksom inga extrapoäng hur bra man än byter om det nu ska vara förvänd galopp :).

Soya fick den varma (plus 6 grader- vad sägs om det?!?!?!?) dagen till ära springa utan täcke och det kändes som att det var en evighet sedan jag såg hur hon faktiskt ser ut utan sin lilla ”tant-kappa”.

Den observante läsaren kanske noterar en del förbättringar på bloggen som webmaster har fixat på en del läsares begäran; dels går det nu att läsa presentationerna ordentligt från både datorer och I-phones och dels är kommentarsrutan större även om man använder Internet Explorer.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>