Veckan som gått

Ännu en vinteraktig vecka har passerat trots att det enligt mig borde vara vår för länge sedan och jag ska inte sticka under stol med att jag börjar känna mig stressad.

Kommer det att finnas något tid över till en ”riktig” vår innan sommaren kommer?

Denna veckan har det varit minusgrader varenda morgon, ibland ganska många sådana och i fredags och lördags kom det till och med lite snö även om den försvann nästan omgående.

Om jag ska sluta att gnälla över sådant jag ändå inte kan påverka så får jag väl i stället glädjas över påskledigheten, min fina häst och att vi är friska.

Kreon har jobbat på fint i veckan, avverkat hela 5 dressyrpass av varierande svårighetsgrad samt varit ute på 2 skritt-rundor med endast undertecknad som sällskap.

Som jag redan har nämnt VERKAR han ha lugnat ner sig avsevärt den senaste tiden vilket förhoppningsvis har med någon form av mognad att göra?

Jag ropar dock inte hej ännu utan är fortsatt försiktig när jag rider ut tex även om jag i det trygga ridhuset har blivit mycket tuffare vilket säkert också påverkar Kreon och hans ibland speciella humör.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>