Fick äntligen tummen ur!

Varför drar man sig ibland i en evighet för att åtgärda något som stör en och som egentligen är hur lätt som helst att fixa till?

Ja, det undrar jag efter att just ha fixat en sådan sak!

Jag vet inte om ni också får en massa, för er ”onödiga”, mail från leverantörer som ni tidigare handlat av, uppdateringar av bloggar ni slutat följa osv?

Själv får jag sådant skräp dagligen och deletar bort det utan att ens läsa men givetvis är ett smartare alternativ att avregistrerar sig från utskicken överhuvudtaget.

Nu har jag gjort så med massor av adresser och får en förhoppningsvis ”lugnare” in-korg.

På tal om detta måste jag berätta om ”höjden av slöhet” från min sida vad gäller ovanstående:

För säkert 3 år sedan (om det räcker) blev en vän till mig medlem hos en dating-sida på nätet som heter Happy Pancake.

För att ens kunna läsa hennes sida eller de potentiella lämpliga kandidaternas var JAG tvungen att bli medlem vilket jag också blev.

Vännen hittade faktiskt ganska snabbt en partner via denna sida (och de lever ihop as we speak…) och om jag minns rätt var jag bara inne på sidan inte ens en handfull gånger när allt detta ”höll på” men jag får fortfarande deras nyhetsbrev trots att jag inte varit inne på sidan i flera år.

Men nu har jag alltså städat- det var på tiden!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Hästis

    Jag har provat att klicka på ”avanmäla” på en del utskick utan resultat….

    Svara
  2. Sofia M

    Konstigt att en så pass ”stor” dating-sida som Happy Pancake inte automatiskt rensar bort inaktiva profiler efter en bestämd tid. Fast om dom gör det så kan dom ju inte skryta med att dom har x antal medlemmar. Vet fler, dock mindre sidor, som gör likadant.
    Ha, det är ju falsk marknadsföring 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>