5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Rie

    I mitt tidigare arbete jobbade jag några år i en lokal belägen vägg i vägg med en vårdcentral, precis utanför en handikapparkering.
    Jag kan säga att det var både präster och småbarnsmammor – ja alla sorter – som ”behövde” parkera i dessa två rutor……..
    Den vanliga parkeringen fanns ca 25 meter bort….

    Svara
  2. Prick

    Dåligt, verkligen, men lata (och egoistiska) människor finns överallt.

    Och jag hamnade där själv en gång. Gick på en handikapp-WC (hur många gånger har man inte gjort det?) och när jag kom ut sitter en rullstolsburen och väntar.

    Usch, det var hemskt pinsamt.

    Svara
  3. Åsa T

    Jag tycker inte handikapp-wc är till för bara dom… Varför kan de inte vänta om det är upptaget precis som alla vi andra får göra? Om där är upptaget på ”min” toa tvekar jag inte att gå på handikapp och skulle inte skämmas om en rullstol väntade utanför. Däremot skulle jag aldrig parkera på en handikappruta, den är deras och jag har inga problem att gå.

    Svara
    • Prick

      Åsa T, antar du inte satt dig in i vad ett funktionshinder som medför nedsättning av dina kroppsfunktioner kan få för effekter.

      Självklart ska en funktionshindrad/rullstolsburen ha företräda till handikapp-WC, liksom mamma/barn har företräde till skötrummet-WC.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>