Onsdag- en fick ledigt och en inte

Vad härligt med en ledig dag så här mitt i veckan även om i alla fall jag kommer att vara ”fel på dagarna” resten av veckan eftersom det nu känns som lördag.

En som inte fick ledigt var Kreon som fick dressyrarbeta i vår utepaddock vilket han gjorde hur fint som helst.

Idag red en annan tjej där samtidigt som vi och det pågick hoppträning på gräsbanan i närheten men Kreon brydde sig varken om det ena eller andra utan gjorde som han blev tillsagd :).

Även vår skritt-runda efter passet gick mycket bra med våra mått mätt och jag hoppas att jag inte får ångra mina ord om jag skriver att det börjar kännas som att vi har kommit till någon form av genombrott nu.

De ”snurrningar” som jag tipsades om av en bloggläsare för länge sedan och som hjälpte mig mycket när Kreon var som mest envis är ett minne blott och nu räcker det med att sitta tungt i sadeln och pressa fram herr Tveksam med skänklarna för att han ska övertygas även om det tar en kort stund ibland. Men som sagt: FRAMSTEG ABSOLUT!

bild(47)

Gullis- han är minsann alltid ledig! Och njuter extra mycket i solen!

bild(48)

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>