Fredag- nice!

På grund av GHS förra veckan blev det inget X-trimmande då men av detta märktes inget idag, nästan 14 dagar sedan han satt i Kreons sadel.

Uppenbarligen har jag hållit djuret i bra ridskick däremellan för dagens pass flöt på utan minsta mankemang och X och jag var överens om att galoppen förbättrats ytterligare ett snäpp sedan sist.

Om det fortsätter på detta vis ser det inte ut att bli några bekymmer med piruetterna i framtiden (fast man vet ju aldrig med mitt knepiga djur…det måste man alltid reservera sig mot…), samlingen artar sig bra.

Nästan alla bytena gjordes okomplicerat vilket också känns skönt med tanke på så lite som de övas på- jag gör dom väldigt sällan och bara när det känns som ”läge” för det och det är inte ens alla gånger som X rider som det blir några byten (om han ska tävla MSV C dagen därpå tex).

Travskolorna ser jag från marken går åt rätt håll- tekniken sitter bättre och bättre men än så länge är det för lamt utan den där energiska stunsen som man skulle önska- en ren styrkegrej som jag uppfattar det.

Som vanligt var vi en nöjd trio efteråt- en mycket trevlig vana.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>