4 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Kan tillägga att jag tidigare varit kund hos denne veterinär och fått otroligt bra intryck av honom. Satsade i alla fall då på ”det allra senaste”, verkade följa med i forskning osv och hade många kunder som jag förstod det som fick hjälp hos honom där andra veterinärer misslyckats.

      Har dock sin klinik för långt från mig- därav att jag inte åker dit sedan flera år tillbaka (och jag är för övrigt mycket nöjd med nuvarande veterinär också).

      Svara
  1. Jennysj

    Det var intressant läsning. Hoppas att det löser sig för dig och Kreon. Det är inte roligt med skador 🙁

    Läste du länken längst ner om försäkringsfällan på samma sida? Det var ju ett scenario jag inte tänkt på tidigare…. Hade varit intressant att höra din syn på det.

    Mvh
    Jenny

    Svara
    • Birgitta

      PS skriver att situationen enligt ”försäkringsfällan” inte är ovanlig men själv känner jag nog tvärtom. Jag har i alla fall aldrig hört talas om ”situation 3” så som han beskriver den även om den säkert förekommer.

      Och visst kan man i så fall hamna i ett verkligt dilemma.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>