Dagens (prioriterings)fråga

Du blir i jobbet erbjuden att resa på en tjänsteresa där du har möjlighet att till en mycket låg kostnad stanna kvar på orten över helgen, dvs inte resa hem på fredagen när själva jobbet upphör.

Precis den helgen har du anmält dig till ett efterlängtat meeting alternativt en helgkurs för en tränare som bara kommer 2 gånger om året.

Orten det handlar om är Paris/ New York/ Rhodos (välj det som skulle attrahera dig mest).

Hur gör du:

* Jag stannar kvar på orten och avbokar tävling/ helgkurs utan att tveka.

* Jag stannar kvar på orten men grämer mig också mycket över det jag ställt in.

* Jag reser hem på fredagen.

11 kommentarer Skriv kommentar

 1. Linda Ferne

  Åker utan tvekan hem !Kommer tränaren bara 2 ggr om året ( o antar jag mycket duktig och svår att få tid hos) är ju detta en av årets höjdpunkter! Weekendresor kan man ju hitta ganska billigt o då ha familjen med sig! Hästarna lever man ju med hela tiden så de går alltid först! O vem vet om hästen är frisk/ i form nästa ggn denna tränare kommer…? Nä.. Åker hem på direkten o insuper kunskapen från denna tränaren som jag säkerligen har nytta av de andra 364 dagarna!

  Svara
 2. Prick

  Jag reser hem på fredagen.

  Det finns nog inget resmål som attraherar mig riktigt. Kanske besök hos någon gammal vän man inte sett på länge men en plats, nej.

  Svara
 3. Anna-Kajsa

  För mig hade det nog berott lite på. Jag kan inte säga säkert att jag skulle gjort det ena eller det andra i alla situationer. Men jag hade försökt undvika att gräma mig för det jag inte gjorde och njuta av det jag valde.

  Svara
 4. Åsa T

  Jag hade nog stannat kvar över helgen, jag tränar inte för världscupen, utan hästen är en rolig hobby och jag tror inte han hade gråtit om min medryttare hade ridit den helgen istället. 🙂

  Svara
 5. Mandas

  Hade nog åkt hem faktiskt fast de är en svår fråga! Nu skogsrider jag bara som lite terapi och jag gillar att resa hm kan nog inte riktigt svara på vad jag skulle göra!

  Svara
 6. JohannaB

  Tävlingar finns det många av, och inte rider jag SM ännu heller direkt 😉 så det skulle jag inte åka hem för. En träning däremot!

  Svara
 7. jannike

  Nördig som jag är åker jag givetvis hem, har jag nu bokat in mig för en tränare och fått den chansen så kan jag aldrig skippa det!

  Svara
 8. Madeleine

  Utan tvekan stannat kvar. Sannolikheten att samma tränartilfälle dyker upp igen är större

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>