Onsdag- as usual

Fortfarande finns det ingen spännande att rapportera om och tur är väl det eftersom meningen är att vi bara ska skritta omkring.

Och det gör vi och räknar dagarna.

Jag är fortsatt glad att vi kan vara ute- idag blåste det väldigt mycket men solen sken och det var varmt så det gjorde inget.

Idag red jag inte bort till fåren- den träningen får jag nog ransonera lite och inte stressa upp Kreon med varje dag och fåren försvinner inte förrän till hösten så det lär vara gott om tid.

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Elvira - BARAELVIRA.SE

  Är det fåren som står bara några hundra meter från Grevie Hästcenter? I så fall vet jag precis vart de flyttar om hösten, nämligen till våra hagar vid vår tomt! Lite roligt att vi vistas i samma område, känner igen så många ställen och beskrivningar på din blogg!

  Svara
  • Birgitta

   Jag tänker främst på fåren som numera finns i slutet av Husarvägen men TYVÄRR finns det får åt alla håll och kanter räknat från vårt stall. Jag hade gärna varit utan dom.

   Ja, jag tycker själv att det är roligare att följa en blogg där man känner igen platser osv.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>