Onsdag- den tredje önskningen

Efter att ha kommit hem efter en för att vara Kreon otroligt omuppig skrittrunda i solskenet slog det mig hur väldigt mycket lättare allting känns när det är vår eller sommar och det är ljust och varmt ute.

Vintern var hemskt lång och jobbig men nu njuter jag i fulla drag och det fick mig att fundera över vad jag tror att jag hade önskat mig om jag fick 3 helt valfria önskningar av en ande i en flaska eller nåt :).

Bortsett från HÄLSA under resten av mitt och min familjs liv och EKONOMISKT OBEROENDE hade jag nog som en tredje önskan valt FÖRSOMMAR ÅRET RUNT.

Vad tror ni om det?

En kommentar

  1. Madeleine

    En ovanligt lång och tuff vinter har det varit.
    Men det beror nog mest på att hälsan krackelerat i min familj.
    Normalt tycker jag att vintern är mysig. Tända stearinljus, vitt mjukt täcke ute. Men icke denna vinter, blä.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>