Söndag- nästan repris

Men ”nästan” kan göra en ganska stor skillnad :).

Även idag blev det således uteritt på ungefär samma vis som igår och eftersom det nu har regnat en del sedan jag beklagade mig över ”hårda vägar” så kunde jag trava på lite fler sträckor.

Galopperade också en del, korta sträckor med fokus på lugna, distinkta fattningar och det gick väldigt bra.

Jag väntar fortfarande på när Kreon ska explodera av uppdämd överskottsenergi efter att inte ha blivit riden ”ordentligt” på snart en månad men förhoppningsvis fortsätter det som hittills- med en lugn häst.

Varför jag skrev ”nästan repris” i rubriken är för att jag idag hann komma in i stallet innan det började regna och det var jag faktiskt väldigt tacksam över.

Inte för att jag är någon mes vad det gäller regn men 2 dagar i rad hade inte varit kul och inte heller att åka och handla mat i totalt dyngsura kläder.

På tal om mat så blev det alltså ingen grillning idag heller- att mecka med detta i regn kändes inte lika lockande som att sätta på spisen faktiskt :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>