Måndag- ny vecka, nya möjligheter

Denna veckan hoppas jag kunna komma igång ännu lite mer med ridningen men än så länge är det rakt fram ute på vägarna som gäller.

Idag gjorde jag lite slutor i skritt och de kändes lika lätta att göra som alltid när man gör dom utomhus så DET var inte bortglömt i alla fall :).

Annars travar jag, gör några galoppfattningar och galopperar kortare sträckor och så skrittar jag mycket så klart.

Både idag och igår har det blåst som bara den- Kreon bryr sig inte men jag har ett helsike när jag cyklar med Soya och ÄNNU värre; vi har ingen tv-mottagning när det viner så bland våra jättehöga lövträd (och nej, det är inte bara att såga ner dom av olika anledningar).

Tur man har sin lilla dator…..

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Dagge

    Nu måste jag fråga … jag antar att du är ordinerad att undvika böjda spår ett tag till … och det är därför du skriver ”än så länge är det rakt fram ute på vägarna som gäller.”. Meeen … så rider du sluta … det måste väl räknas som att man rider på böjt spår??? Eller?? Även om du ”får” rida på böjda spår så blir jag nyfiken … räknas inte skolor som att man rider på böjt spår (även om man rider rakt fram :-D). Eller är jag bara för trött och borde gå och lägga mig???

    Svara
    • Birgitta

      Jag ska än så länge undvika trav och galopp på böjda spår ja- sedan är det väl en definitionsfråga vad som räknas som böjda spår. Är att rida i ett litet ridhus att räkna som böjt spår tex- om man inte bryter av innan varje kortsida?
      Hur som helst- jag räknar själv skolor som böjt spår men tycker att jag kan BÖRJA introducera det så smått i SKRITT som jag gjorde idag.
      Jag kommer också att börja rida på bana snart- planen är att vi ska vara i full gång om 2½ vecka. Så det är inget längre igångsättningsschema.

      Svara
      • Dagge

        Ok!! Blev bara nyfiken på själva frågeställningen – undvika böjt spår men rida skola rakt fram … har inte tänkt så mycket på den förut 🙂

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>