Veckan som gått

Efter att ha skrittat halva veckan kunde jag äntligen börja ägna mig åt även de andra gångarterna i torsdags.

Jag rider bara ut än så länge och travar och galopperar rakt fram men det känns väldigt bra och inte som om Kreon har tappat något av den ofrivilliga vilan.

Nu har han ju inte heller stått i ordets rätta bemärkelse utan faktiskt skrittat hela tiden + att han säkerligen har tagit sig både en och två trav och galopprundor i hagen så han BORDE inte heller kännas ”off”.

Numera får Kreon även gå i gräshage, om inte varje dag så i alla fall ungefär varannan (gräshagarna räcker inte till alla hästar på anläggningen) och även om just min häst inte är någon manisk tuggare så är det säkert mycket trevligare än att alltid stå i den trista grushagen.

Annars händer det väl inget särskilt av intresse just nu- jag är bara tacksam över det oftast fina vädret med sol och värme då detta klimat passar mig tusen gånger bättre än den evighetsvinter vi precis har lämnat bakom oss.

Bara att det är ljusare ute ger mig en helt annan ork och jag känner inte heller att jag måste skynda mig hem till min värmefläkt för att inte frysa ihjäl.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>