Lördag- tjoho!!!!

Fick precis samtal från djursjukhuset- de tycker att lilla kinesen kan komma hem IDAG?!?!?!?!

Så nu får jag nog ta tillbaka mina åsikter om att de gör allt för att skörta upp en- både i förrgår kväll och igår lät de som att de ville behålla henne till på söndag eller måndag.

Jag gissar att Soya, precis som mina andra djur, genom sin grund-superfysik har återhämtat långt snabbare än ”genomsnittshunden”- så var det tex även med Décima, där det efter hennes buköppning hette att hon skulle få komma hem efter 7-10 dagar- hon kom hem dag 6!

Archies fång gav sig också snabbt, han tävlade tex efter bara någon månad och jag minns att till och med veterinären var förvånad över hur snabbt han kvicknade till med tanke på hur dålig hon tyckte han var initialt.

Jag har alltid trott stenhårt på att en god fysik och psykiskt välmående kan göra ALL skillnad i världen och det är jag så klart inte ensam om att tro- både forskning och andras erfarenheter stödjer detta.

Nu är det bara en stund tills vi får åka och hämta vår älskling- fortsatt rapport i kväll!

En kommentar

  1. Cristel

    Härligt att höra!
    Och du har nog rätt i att ett välmående i grunden gör att man blir frisk fortare.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>