Lördag- suck…igen!

Jaha…då var det dags igen 🙁 !

Maken och jag väcktes i natt av Soya som fick sitt 8:e EP-anfall. Inte värre än något av de andra men ändå….

Vi hade givetvis hoppats på den medicin hon började ta i måndags kväll och nu får vi i stället se om den utlöser FLER anfall  (dvs att de kommer tätare) – för så kan det bli.

Veterinärbesök är bokat till på måndag och då får jag diskutera hur vi går vidare- kanske ska vi avvakta eller höja dosen eller så börja med den medicin som kan ge fler biverkningar?

En stallkamrat har gått igenom hela den resa vi är i början på med Soya och jag har både haft nytta av hennes erfarenheter men har också i åtanke hur det slutade för hennes hunds del.

Tack och lov är Soya helt som vanligt nu- en enorm lättnad i eländet faktiskt.

9 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anne-Lie Linny

  jättetråkigt 🙁 tar tyvärr lite tid oavsett medicin att se effekten

  Svara
 2. Åsa Tapani

  Lilla söta Soya hoppas bara det tar tid förr medicinen att ”ställa in ” sig! Vi tänker på er och hoppas detsnart kan ge henne lindring! Kram från oss alla

  Svara
 3. Agnes

  Kan det inte ta ett tag innan medicinen börjar verka och man börjar märka skillnad. Vår hund fick ett par EP-anfall i början av medicineringen, men hämtade sig ganska snabbt. Nu har hon ätit medicinen i minst ett halvår och jag kan inte komma ihåg när hon fick ett anfall sist.

  Svara
  • Birgitta

   Är det Pexion din hund äter eller Fenemal?

   Jag hoppas så klart att det är just så; att det tar lite tid innan medicinen börjar verka.

   Svara
   • Agnes

    Min hund äter Fenemal. Det är jag övertygad om! Håller tummarna för din lilla Soya.

    Svara
 4. rackemarie

  Hoppas det är som flera här säger, att det tar ett tag innan medicinen verkar. Kanske ha lite is i magen och vänta innan man testar den med fler biverkningar? Suck, verkligen inte lätt när djuren blir sjuka. Hoppas ändå att det blir bra med lilla Soya.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>