Snabba ryck!

I förra veckan fick jag via Facebook och av en mycket duktig dressyrryttare tips om att en av hennes elever skulle sälja sin häst även om den inte var utannonserad ännu.

Efter att jag hade mailat eleven och hon hade skickat över en film på sin häst mailade jag tillbaka att jag ville komma och provrida.

Fick sedan svar att hästen redan var såld- den första människan som hade kommit och provridit hade bestämt sig!

Ja, ibland går det fort och denna säljare är bara att gratulera då det idag verkar vara väldigt vanligt att hästar är till salu i månader.

Sedan har jag faktiskt själv lyckliggjort en säljare 🙂  lika snabbt när jag köpte Archie för jag åkte och tittade på honom en eller 2 dagar efter att annonsen kom ut, jag slänge mig på telefonen, bönade och bad om att få komma NU, GENAST, MEDDETSAMMA trots att säljaren egentligen inte hade tid just då och sedan bestämde jag mig efter att jag hade tittat på honom i mindre än en timme :).

Så kan det gå….

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. Dagge

    Har du förresten kollat Camilla Toll? Hon brukar ju ha en hel hög till salu. Och hon Siw Wremme Mannerhorn någonting (Glostorp = nära dig) …. hon har oxo en del fina till salu har jag sett. En bekant tävlar dem med bra resultat.

    Svara
    • Birgitta

      CT har jag inte kollat hos, däremot har jag redan varit i kontakt med SW som för övrigt är en fd klubbkamrat och tävlingskonkurrent :). Vi tävlade en hel del ihop när jag ägde Décima och red bla någon allsvenska i samma lag.
      TK är jag vän med på FB och ja, hon är duktig. När min förra tränare flyttade till Stockholm fanns TK på hennes lista över de som hon tyckte att jag kunde träna för.

      Svara
  2. Dagge

    Annars kanske du skall ner till Verdens sommarauktion för hannoveranare i slutet av juli och ropa in en auktionshäst :-). Det är i vilket fall rätt kul att kolla in hästarna innan på nätet och sedan se vad de gick för 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Lustigt att du nämner just Verden för jag skrev ett inlägg om detta i helgen- ska publicera det under veckan :)!

      Svara
    • Birgitta

      Varför inte skriva om hästen på hemsidan utan bara lägga ut annons på Facebook? Bild och helst film hade också varit önskvärt liksom en prisuppgift. Varför göra det svårare för oss köpare än vad det behöver vara?

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>