En affärsidé!

Som den driftiga och ekonomiskt sinnade person jag är 🙂 har jag ”givetvis” funnit en affärsidé nu när jag själv letar häst.

Någon (JAG!) borde starta ett företag där jag antingen LÄR folk att annonsera eller annonserar ÅT dom.

Ett liiitet tips skulle tex vara att tänka på följande om man vill sälja en häst med mycket goda gångarter för över 100.000:

publicera INTE en bild på hästen iförd TÄCKE!

Det minsta en köpare vill se är bilder där hästens kropp syns och egentligen borde en film för en så pass dyr häst vara ett krav!

Bara ett av otroligt många tips jag vill förmedla. Fler får ni om ni sätter in en rundlig summa på:

www.jagvillsäljaminhästnuochinteometthalvår.nu

5 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Har absolut ingen erfarenhet av PRE-hästar öht och skulle därför inte köpa en svarar jag spontant.

      Därtill tycker jag att 163 cm är för litet och vill helst ha en häst runt 170 cm.

      Mått mål är ju att tävla framgångsrikt på minst MSV B-nivå och eftersom jag sällan och aldrig sett PRE-hästar på den nivån så känner jag tveksamhet även av den anledningen.

      Svara
      • Görel

        Den hästen föll mig i smaken. Säger hon som inte kan så mycket om hästar. 😉 Mycket estetiskt tilltalande. Har sett andalusier vid tornerspel och på mycket nära håll, föll pladask och särskilt för en av dem en vit hingst, som hade mycket utstrålning. Mycket vackra och tilltalande i sina rörelser och på det mycket begränsade utrymmet och i relativt hög fart. Åtminstone för mig, som mer ser det estetiska än hur man rider dem. 😀
        Görel

        Svara
      • Anna-Kajsa

        Med rätt PRE eller Lusitano är inte det något problem, jag känner till flera som går msb och över – och de är ofta väldigt roliga att rida! Ett problem är ju att det inte finns så många i Sverige, vilket gör det svårare att hitta en som passar. En fördel är ju att känna till vilka blodslinjer man gillar – det finns blodslinjer som är mer lämpade för tävlingsdressyr än andra. Men ska du ha en runt 170 får du leta, det är inte vanligt att de blir så stora. När vi har flyttat ner tycker jag absolut att du ska testa min mans lusitano! Den kommer från en blodslinje som används mycket till tjurfäktning, så den är smidig och snabb i reaktionerna, samtidigt som han är otroligt stabil – jätterolig att rida! Jag hade med honom och tränade för min dressyrtränare – hardcore tävlingsdressyr, har ridit i landslaget. Hon hade aldrig sett en lusitano innan men blev jättesugen på att skaffa en.

        Svara
  1. G

    Jag skulle kunna tänka mig tjäna pengar på samma business fast facebook-statusar & blogginlägg 😀

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>