7 kommentarer Skriv kommentar

  1. My

    Om det är en tvåmiljonershäst som är prissänkt pga krubbitning och svanspiskning så vore det kanske möjligt? 😉

    Svara
  2. Emilia

    Hej Birgitta,

    Jag har också börjat leta häst igen då Totte dömdes ut för ett tag sedan och då jag bor på gård nu.
    Det är många som säger till mig att det är ett bra läge att köpa häst nu. När jag har tittat runt bland annonserna så tycker jag att många hästar har ett ”över pris”. Många unghästar som säljes för 150+ osv. Jag tycker att det känns väldigt svårt att hitta en häst i åldern 6+ med bra gång till ett rimligt pris. Hur upplever du det? Och vad letar du efter? 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Utifrån det jag har sett de 3 senaste veckorna är jag benägen att hålla med dig.

      Många hästar kostar runt 150.000 utan att det liksom känns berättigat så att säga utan mer som en jämna och ”bra” siffra.

      Jag letar efter en häst (helst valack) mellan 5-9 år för framtida dressyrtävlande på minst MSV B-nivå. Hästen ska vara självgående och energisk men SNÄLL, minst 165 cm men helst inte över 175. Ska ha goda gångarter och gärna vara visad/ tävlad.

      En del säljare har inte svarat när jag har ringt och har inte ens ringt upp- otroligt konstigt i min värld. Andra svarar inte på mail eller svarar efter en evighet. Ja, det finns mycket konstigt….

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>