Mera söndag- usch!

Usch vilket väderomslag det blev från gårdagen!

Då stekande sol- idag mulet, blåsigt och därmed kallt.

Zack och jag blev rejält luftade under vår uteritt och den enda fördelen med det var att vi inte såg till ett enda flygfä.

Annars har bromsarna börjat komma- Zack har flera ”bulor” på kroppen och själv hann jag inte ta död på en broms innan den satte käftarna i min ena arm där jag nu har en rejäl svullnad.

Jag avslutade uteridningen med att galoppera en bra stund på vår gräsbana- lite kondisträning parat med lydnadsövningen att bara rulla på utan att lägga sig tungt i handen eller dra iväg medan jag själv stod upp i lätt sits och bara ”åkte omkring” :).

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Nevve.se-En gång Stalltjej, alltid stalltjej!

    Haha jag gjorde nästan samma sak, fast i början av passet, för att den halvgalna piggelinhästen skulle coola ner sig när överskottsenergin ebbat ut. Det funkade, han sansade sig och blev superfin 🙂 Och det är rätt trevligt att bara rulla på i galopp och bara glida runt lite …

    Svara
  2. CeciliaL

    33 grader varmt här, puuuh… Mycket bromsar och jag såg en bålgeting landa på Pushkin, men som tur var flög den iväg igen, tycker de är läskiga! Marken stenhård så nu skulle det passa bra med litet väderomslag!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>