Veckan som gått

Sista arbetsveckan innan semestern avlöpte utan större sensationer.

Zack fortsätter att jobba på jättebra och jag tycker att vi upplever små men ändå märkbara framsteg nästan dagligen vilket är både roligt och mer än jag väntade mig när jag fick erbjudandet om att låna honom.

Nu har snart halva tiden som han ska vara hos mig gått och det är verkligen som man brukar säga: ”tiden går fort när man har roligt”.

Vi tränade för Christina i tisdags och annars varvar jag eget dressyrarbete i vår gruspaddock med uteritter.

På hästletarfronten händer det inte så mycket- förhoppningsvis i alla fall delvis beroende på Falsterbo Horse Show.

Många har säkerligen varit där och har varken haft tid att annonsera eller att SVARA när man ringt på de annonser de lagt ut även om jag måste säga att jag finner det sistnämnda extremt märkligt.

Om man vet med sig att man ändå inte kommer att vara anträffbar är det väl bättre att VÄNTA med annonseringen?

Jag har inte varit och tittat på en enda häst i veckan men däremot diskuterat desto fler med mitt ”granskningsteam” bestående av några olika dressyrkunniga vänner och bloggläsare.

Det är tur att jag har dessa personer + andra till hjälp i både letande och sållning- så roligt är det inte att lägga kanske en hel dag på en i efterhand helt meningslös resa och bensin är ju inte gratis heller. Dessutom tycker jag att det är urtråkigt att köra bil.

Soya löper fortfarande och just den biten har tack och lov aldrig varit några problem- hon försöker inte rymma eller ”locka till sig” andra (han)hundar utan man kan gå med henne som vanligt.

Den gångna veckan träffade hon kompisen Vilja 2 gånger och fick härliga långpromenader på köpet.

Vad gäller epilepsin tycker jag att det är fortsatt mycket jobbigt med denna otroligt lömska sjukdom som kan dyka upp precis när som helst.

Jag som till råga på allt är en planeringsmänniska tycker att det är extremt påfrestande att inte veta NÄR nästa anfall ska komma, det känns nästan som att man har en tickande bomb hemma och jag har svårt att sova avslappnat tex.

Nu väntar 4 veckors semester i alla fall och förhoppningsvis mycket roligt. En del som jag ser mycket fram emot är redan inplanerat och ”grädden på moset” vore ju om jag kunde hitta en ny häst att köpa också.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>