Veckan som gått

Oj så fort ännu en semestervecka gick!

Och vad har jag hittat på?

I ärlighetens namn har nästan hela veckans ökenhetta renderat en hel del vistelse i trädgården, solandes- dels gillar jag att få lite färg på kroppen och dels tycker jag att det är svårt att vara riktigt aktiv när det är så varmt ute.

Zack har i alla fall fått jobba på som vanligt-skulle jag strunta i att rida för att det är varmt hade han fått stå hela veckan.

I stället har jag tränat för Christina i tisdags och på egen hand flera andra dagar och det går enligt plan tycker jag.

I onsdags åkte vi först till Jägersros travbana för att fästa Zacks framskor som var lite lösa och på kvällen träffade vi bloggläsaren Lena och hennes häst Rosa på Vellinge hästsportförening.

Vi skrittade ut på en lång och mysig runda i omgivningarna och jag gissar att detta blir en sådan ridtur som vi båda kommer att minnas till vintern när snön/ regnet faller och det är riktigt kallt och otäckt ute.

Årets stalltvätt klarades av på några timmar i söndags och nu återstår ytterligare en ”sommartradition”- halmintaget om någon vecka.

På hästletarfronten står det mer stilla än någonsin och jag tycker att flödet på Hästnet har sinat betänkligt den sista tiden.

Gissningsvis beror det på semestrar och bete men jag börjar absolut bli otålig, särskilt då tiden när Zack och jag ska skiljas åt närmar sig med stormsteg.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>