Årets smartaste tips?

Härom dagen fick jag ett tips av en stallkamrat som jag tyckte var OTROLIGT fiffigt- har faktiskt aldrig hört talas om det och hoppas att ni kan få lika stor nytta av det som jag tänker ha:

Vakumpåsar!!!!

Finns att köpa tex här

och tanken är alltså att man tar och packar in alla täcken man inte använder på detta vis så att de tar så lite plats som möjligt.

Och efter att ha sett hur platta paket man kan göra med dessa påsar och täckena däri så tycker jag som sagt att det är en STRÅLANDE idé, särskilt i vår sadelkammare där vi har väldigt ont om plats och det väller ut täcken och annat både här och där.

På detta vis ser det dels mycket prydligare ut och dels får man ju plats med mycket mer- perfekt!

Alla har ju inte möjlighet att förvara exempelvis täcken hemma i något förråd, bor man i lägenhet kanske man inte vill ha sakerna där och låser man in dom i någon källare kanske de riskerar att bli stulna så jag tycker absolut att man kan investera i dessa, dessutom väldigt billiga påsar.

påse

7 kommentarer Skriv kommentar

  • Birgitta

   Tycker det är konstigt att jag varken sett eller hört talas om detta bland hästfolk förut. Vi har ju alltid ”platsbrist” med alla våra grejer :)!

   Svara
 1. G

  Otroligt smart och dom kostar ju ingenting?? Sett såna på tv-shop för länge sen men de var betydligt dyrare. Blir te å köpa!

  Svara
 2. Pia

  De fungerar kanonbra men tänk på att vända spännen innåt, de kan annars göra sönder påsen när man fått ut all luft.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>