Söndag- lite stalljour

Det är inte många dagar som jag inte har besökt något stall sedan jag blev hästlös- är det inte typiskt oss hästtjejer att aldrig släppa hästeriet helt 😕

Idag var jag tillbaka i mitt ordinarie stall för att ha stalljour- denna faller på min lott var 7:e söndag och jag kan inte påstå att det är en speciellt betungande syssla- särskilt nu under sommaren när vårt 7-hästars stall är halvtomt.

Således behövde jag bara släppa ut 3 (!) hästar i hagen, en var på tävling  och dess ägare hade dessutom morgonfodrat åt mig.

Intaget tog inte heller många minuter lite senare på eftermiddagen och en annan stallkamrat ska kvällsfodra så denna söndagen kom jag verkligen lindrigt undan :).

En långpromenad med Soya och make i Dalby har också avverkats men annars har jag mest tagit det lugnt denna sista dagen innan det är dags att börja arbeta igen.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>