Veckan som gått

Den sista semesterveckan är nu definitivt över och som vanligt har det varit väldigt skönt att vara ledig.

Jag har hunnit med allt som jag velat, både sådant som varit nödvändigt så att säga och rent nöje- en bra blandning tycker jag.

Veckan inleddes med avfärd till Stockholm där det sedan en tid varit bestämt att jag skulle provrida en häst och hälsa på min väninna Ann.

Hos Ann blev det både god mat, mycket snack och ridning ute på Djurgården- en bra mix för en hästmänniska :).

Förutom ovanstående hann jag även med att träffa en bloggläsare (Cecilia L) på tisdagen då jag också åkte hem på kvällen.

Provridningen avlöpte förresten till belåtenhet och jag väntar nu på att den tilltänkta hästen ska besiktigas den 19 augusti.

På onsdagen tog jag igen mig lite och sedan blev det ridning av Zack 3 dagar i rad- 2 dagar i hans ordinarie stall och sista dagen på tävling hos Skromberga ryttarförening.

Tävlingen innebar en ny rosett för Zackis som blev 2:a i den ena LB:n och han gick också minst lika bra i den andra utan att bli placerad (fattades 3 poäng).

Lite hundpromenader har det också blivit i veckan- vi har träffat både Marie med västgötaspetsen Tyra, Åsa med  storpudeln Vilja och Sofia med Folly, en ny whippet-bekantskap.

Hemma har jag varit flitig med att måla och fixa och dona- jag gillar att ha fint omkring mig och ett hus med trädgård kräver nästan alltid att man ”pillar” med något- stort eller smått.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>