Tisdag- idag är jag verkligen 12 år….

…eller 6 till och med?

Jag kan knappt minnas när det hände sist (tack och lov) men idag var det INGEN bra träning.

Flera saker har de senaste dagarna och oberoende av varandra gjort mig arg, ledsen, besviken och förundrad och som lök på laxen gjorde jag illa min rygg i söndags (genom att lyfta en tung möbel) vilket har gjort att jag knappt har kunnat gå normalt i 2 dagar (fast det känns inte när jag rider så DET kan jag inte skylla på).

Allt detta måste ha samlat ihop sig till en arg boll inom mig för det tog inte lång stund från det att dagens träning började förrän jag blev som en tjurig barnunge som tyckte att allting kändes fel.

Att det kändes som att jag studsade runt värre än någonsin på ”stackars Vicke” gjorde inte saken bättre och nu ska jag bekänna något pinsamt som verkligen visar nivån på mitt sinnestillstånd idag:

Jag skrek till Christina ”hur fan kan man köpa en häst som man inte kan sitta på”….var jag 6 år då eller?

Usch!

Nu glömmer jag detta!

10 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Kanske det och om inte annat så är i alla fall jag inte mer än människa och ”måste” få tjura ibland. Och ibland blir det bara för mycket….

      Svara
  1. Åsa T

    Det är bra du släpper ut det. 🙂 kanske dags för en promenad? Imorgonkväll? Eller ska jag kanske komma o titta på ”studsbollen” 🙂 hör av dig på mail eller sms.

    Svara
  2. Malin

    Så blir det ibland! Ingen kan vara på topp alltid och man får ha dåliga/mindre bra dagar! Bara att gå vidare. Imorgon kommer det gå super igen! 🙂

    Svara
  3. Lena B

    Känner igen mig…inte så ofta jag blir tjurig och gnällig på hästryggen men ibland när det varit mkt annat i livet som strulat så blir det liksom droppen som får det att rinna över när det inte funkar i ridningen. Inser att jag blir på samma nivå som femåringen där hemma i de lägena…inte så vuxen precis mao.
    Säkert så kan du skratta åt det här utbrottet en annan dag:-)!

    Svara
  4. Frida

    Jag har på en ovanligt dålig träning stannat hästen och hulkandes med tårarna rinnandes mer eller mindre skrikit att det här går inte, jag kan inte rida och kommer aldrig lära mig det heller! Då var jag som en tjurig 6-åring haha….

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>