Mera söndag- en guldstjärna till

Ja, om Vicke fick en guldstjärna för gott uppförande i morse så ”måste” jag ge en till Zack också- detta härliga lilla djur!

Vi var, som vanligt höll jag på att säga, och red en LB:1 hos en närbelägen klubb och Zack skötte sig precis lika fint som han alltid gör.

Vår ritt renderade 66,2 % och att vi inte blev placerade säger mer om konkurrensen än Zacks prestationer inne på banan- jag var hur nöjd som helst och satt bara och njöt under hela travprogrammet.

Extra glad blev jag för 8:an på mellantraven eftersom jag själv hävdar att den är vårt paradnummer 🙂 (och kul för mig eftersom Zack är den av alla mina hästar som faktiskt ökar bäst).

Även om Zack alltid har gått som bäst inne på banan (tänk om man kunde klona DEN egenskapen) så tycker jag att han är ännu mer uppe i formen nu och det är ju det jag har arbetat så hårt för.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att vi kan fortsätta att tävla framgångsrikt även på liiite högre nivå för jag är övertygad om att inte bara jag tycker att dessa helgutflykter är roliga- Zack springer in i transporten hemma och visar som sagt om inte annat i ridningen att han trivs ”i rampljuset”.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Såg början av ert program innan jag skulle lasta ur min häst och det såg väldigt trevligt ut. Han gav inget intryck av att vara tung i fronten.

    Svara
    • Birgitta

      Tack, vad roligt att du tycker det, det blir jag glad över att höra. Och nej, det där tunga börjar kännas som ett minne blott även om det alltid är bäst inne på banan och sämst hemma. Men som sagt; det är en helt annan häst numera.

      Svara
    • Birgitta

      Ja, det är en FANTASTISK egenskap som jag bara kan hoppas att han bibehåller. Har aldrig haft en sådan häst innan men flera som ”vunnit framridningen”.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>