Värvning pågår!

Just nu verkar ”vissa krafter” för att jag ska byta tävlingsklubb och jag ska villigt erkänna att jag är frestad.

På frågan från en av värvarna vad min klubb sedan mer än 30 år har gjort för MIG (vad gäller tävlingsbiten) måste jag sorgligt men sanningsenligt nog svara:

INGENTING

Jag kan inte minnas när vi hade något lag med i  tex allsvenskan, dressyrtävlingar har vi inte ordnat på ”hundra år” och några träningar för någon kvalificerad tränare har jag inte heller sett röken av på hur många år som helst.

Och ja…jag vet att jag också skulle kunna lastas för detta- man kan inte bara kräva att andra ska fixa och dona utan man får också engagera sig själv men jag har verkligen inte tyckt att intresset har funnits.

Medan jag själv stod uppstallad på ridskolan försökte jag ordna lite träningar tex men det rann ut i sanden- folk tyckte att det var för dyrt.

Att dra igång tävlingar ska jag erkänna att jag varken har ork eller lust till för egen del- jag tävlar för fullt och har inte tid om inte annat.

Så just nu tävlar jag för en klubb som så vitt jag vet har typ 2 dressyrryttare i lätt klass (varav jag är den ena) och det känns väl sådär.

Samtidigt är jag traditionsbunden eller vad jag ska kalla det; jag har någon fjantig föreställning om att jag inte vill ”svika” min klubb även om jag, om jag ska rannsaka mig själv, verkligen kan undra om någon ens skulle bry sig? De förlorar ju knappast en OS-ryttare liksom….

Om jag byter klubb öppnar sig helt andra möjligheter för tex lagtävlande som jag tyckte var jätteroligt på den tiden vi faktisk fick ihop lag.

Så…det tål att tänkas på….

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Zandra

    Intressant att höra faktiskt. Jag är i liknande skede men pga att klubben missköter sig när man behöver dem som mest och att jag INTE vill representera dem. Även om de är aktiva med evenemang, tränare etc. Vill sluta företräda dem för att de inte ska få synas med mina starter och samma här, de förlorar ju egentligen ingen OS-ryttare så de skiter väl i det. Men för mig är det en principsak, en ryttare mindre att figurera med bland listorna.

    Svara
  2. CeciliaL

    Later inte som mycket att tanka pa? Fattar inte varfor du inte bara byter bums, faktiskt, baserat pa vad du skriver.

    Svara
  3. Åsa T

    Vi har pratat om detta mycket du och jag, så du vet vad jag tycker. 🙂 MEN, i detta fall när du kan tävla i lag som förmodligen är ganska kul så tycker jag också att du ska byta.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>