Tips från en bloggläsare om fungerande muggsalva

Jag har genom åren läst fler tips på hur man får bort mugg än jag kan räkna men det är ju aldrig fel att prova något som fungerat för andra, eller hur?

En bloggläsare som haft problem med mugg på sin häst provade denna salva och fick mycket snabbt mycket bra resultat.

Och läser man vad salvan ska hjälpa mot så ter det sig ganska logiskt och priset är ju mer än överkomligt så klart värt att prova tycker jag!

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anette Fritzon

    Jag använde Microcid/LHP på den av mina hästar som hade lindriga problem med muggliknande symptom. Gjorde en ovetenskaplig jämförelse med hästen som han delade hage med, som hade en liknande åkomma. Den andra behandlades med Helosan. Min häst blev av med sitt inom en ganska kort tid, trots att han gick ute varje dag i leran, den andra hölls inne när det var som värst ute, men läkte inte ut lika snabbt trots att den då hölls torr och ren.

    Svara
  2. Marie

    Provade denna förra året då min häst fick väldigt mycket mugg. Funkade väl ok först men sen spred sig muggen hejdlöst så fick bli lite veterinär besök och hjälp därifrån… Men som vi vet är ju mugg en hudinflammation pga en sårinfektion så beroende på vad det är för bakterier så kan den ju funka för en men inte för någon annan! Funderar på och prova Silversalva i år och se om det kan vara nått!!?

    Svara
  3. Anna-Karin Eng

    Inotyol eller andra barnrumpesalvor är jättebra då de skyddar huden. Annars så fungerar microsilversalva kanon, den verkar dock vara vattenlöslig så man ska inte släppa ut hästen i hage med blött gräs för då försvinner det.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>