Film från LB:1

Här rider vi LB:1 där jag hade en lite sämre känsla än i LA:n.

Det märks ganska tydligt på Zacks ”arga svans” när vi inte riktigt är överens- intressant att se för mig för jag tänker inte på det medan jag rider.

Nu svanspiskar ju inte röd speciellt mycket  men de hästar som gjorde detta frekvent på de försäljningsfilmer jag såg när jag letade häst sorterade jag i alla fall mentalt bort- det ser sååå trist ut tycker jag.

http://www.youtube.com/watch?v=l6cyY4l5PYo

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Åsa T

    Att få börja dagen med den här ritten var härligt! Tack! Ni är så fina. 🙂

    Svara
  2. Hedwiginnan

    Det ser verkligen jättefint ut och jag förstår att ni får bra resultat i dessa klasser. När jag ser denna film och gissar att den ritten som så totalsågades av en viss person för några veckor sedan var likvärdig så fattar man ju ännu mer hur oförskämt och orättvist hennes påhopp var. Det är ju faktiskt bara en LB och vad kräver egentligen människan?? Det var länge sedan jag såg någon hel LB-tävling men det var iaf inte många ekipage som höll samma kvalitet. Tycker du verkar ha gjort ett jättefint jobb med hästen och hans ägare måste också vara glad eftersom jag gissar att han går bättre med henne också nu. 🙂

    Sen förstår jag nu verkligen hur mycket du måste gilla att tävla! Jag är alldeles för lat och tror aldrig jag skulle kunna lägga ner så mycket tid, jobb och pengar på någon annans häst för att åka ut och tävla den.
    Själv tycker jag det är lagom att rida en tävling i månaden ungefär…augusti var skitjobbig när jag åkte varje helg. Dessutom är jag så bekväm av mig att jag alltid bara rider en klass…när jag är klar kollar jag resultatet och konstaterar om jag är nöjd med % eller inte, går o fikar och åker sen hem.
    Vi är nog helt klart vad du kallar klassutfyllnad och risken är att vi fortsätter vara det eftersom jag vill rida msvA o PSG nästa år iställlet för att stanna kvar i msvB och kanske börja plocka placeringar nästa år. 🙂

    Jag tycker inte att det ena är bättre eller sämre än det andra men det blev så tydligt nu att man kan tävla med helt olika mål och det är väl egentligen en av de stora fördelarna med vår sport!

    Väldans vad mycket jag skrev idag då..men jag vill iaf understryka att jag tycker ni ser jättefina ut och är väl värda alla framgång!

    Svara
    • Birgitta

      Tack för ditt långa inlägg som jag känner att jag gärna vill besvara med ett minst lika långt svar tillbaka.

      Jag tänkte faktiskt skriva ihop ett separat inlägg och publicera det imorgon :)!

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>