Torsdag- nja….

Vad ska sägas om dagens morgonritt av Zack?

Tja…kanske att den inte precis kändes värd att stiga upp klockan 04.00 för :(.

Jag fick verkligen rida inte bara honom utan mig själv också trött innan jag var nöjd- det finns liksom vissa basic-saker som jag aldrig ger avkall på och där ingår tex att trava och galoppera i form utan att försöka köra upp skallen i det blå.

Idag var det väldigt ”protestigt” att galoppera i vänster varv så lätt som JAG ville och min enda tröst är att det var lika besvärligt i höger galopp för någon vecka sedan vilket var som bortblåst nästa gång jag red.

Så det var nog bara någon liten ”fis på tvären” som hade drabbat Zack men det är också så ibland att när vi väl börjar tjafsa kring något så KAN det bli en stor sak av det hela- nackdelen när 2 envisa personligheter möts.

Och Zack är i mångt ”svart eller vit”- antingen går saker jättelätt eller så är det mycket svårt, det är väldigt sällan sådär mittemellan- på gott och ont.

När han sätter sin besvärligaste sida till är han grymt ”bänglig” och ohyggligt stark- när han går som jag vill kan man rida på en hand och allt känns så otroligt lätt.

Men kvinnans list ska ju överlista mannens förstånd 🙂 så jag brukar hitta vägar att komma runt det besvärliga- tex att byta varv och/ eller gångart så länge som det behövs, sedan prova igen och igen tills det funkar.

3 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>