Hejdå sadeln!

Idag direkt efter tävlingen fick jag köra och lämna min kära dressyrsadel.

Den skulle ju egentligen ”justerats” (bossorna ska bytas) genom att skickas till fabriken i Italien men nu har generalagenten  i stället ordnat så att detta kan fixas av sadelmakare här i Skåne.

Väldigt skönt att slippa vara utan sadeln i många veckor- särskilt på en häst som man verkligen inte kan sitta hur lätt som helst på i vilken sadel som helst.

Har jag tur är allting klart på några dagar och under tiden har Vickes snälla fd ägare skickat ner hans gamla dressyrsadel som jag kan använda.

Enda smolket i glädjebägaren är kostnaden för detta ”lilla” jobb- ca 5.000:– men vad ska man göra?

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Karin Eng

    Det var väl inget farligt pris för att byta bossor? Trodde det var dyrare.

    Svara
    • Birgitta

      Jag har faktiskt ingen aning om vad det ”ska” kosta eller om priset är baserat på att jag köpt sadeln av dom för 2 år sedan?

      Men just nu har jag så otroligt mycket utgifter för allt möjligt att 5.000:– känns som mycket.

      Svara
  2. Anna-Kajsa

    Jag tror jag betalade 4800 för att få min passier justerad och omstoppad, så det känns helt rimligt. Sen vet jag hur det känns med lite för mycket utgifter, vi bygger ju stall. ”En avloppsbrunn, tre tusen. Jaså, behöver vi två?”

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>