Veckan som gått

Veckan som gått har snarare FLUGIT förbi och jag kan knappt minnas vad jag har hittat på.

Men i måndags var det träning för Hans i alla fall och på tisdagen träning för Christina.

Båda gick bra- skönt när det fungerar!

Jag red Zack ytterligare en dag i veckan ( i torsdags) och då var han inte på sitt soligaste humör men så måste det också få vara ibland.

Jag vet i alla fall ingen häst (utom Kreon) som alltid går som ett urverk när man tränar dressyr :).

Under veckan har jag försökt att tänka lite extra på att Vicke skulle inleda sin tävlingskarriär med mig igår och har ridit lite linjer ur LB:2 programmet samtidigt som jag också har tränat på liiite svårare saker :).

Tävlingen gick ungefär som jag hade förväntat mig- jag trodde att Vicke skulle vara spänd inne på banan och det var han också men å andra sidan var han mer cool med allt runt omkring än jag vågat hoppas och sådant är ju också väldigt mycket värt för någon som åker ensam på minst 9 tävlingar av 10.

Just igår var Lina med för säkerhets skull 🙂 och tack vare henne kommer ni att få se lite bilder från eventet i alla fall.

Annars känns det som att hösten kom på allvar i veckan och det är bara att gilla läget vare sig man vill eller inte.

Jag tillhör ju dom som inte alls gillar varken höst eller vinter men vad ska man göra?

För att överleva har jag i alla fall ansökt om lite spridda semestertimmar och dito dagar framöver- det har jag gjort i några år nu och tycker att det är guld värt faktiskt.

Visst är det härligt att kunna vara ledig länge på sommaren också men då är det ändå lättare att hinna med mycket roligt trots jobb- nu när det snart är mörkt redan när man lämnar jobbet tycker i alla fall jag att man blir väldigt begränsad.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>