Min hopphäst!

vicke

Om man kollar Vicke i TDB hittar man denna bild. Det är inte jag som har lagt upp den och jag vet inte vem som rider men visst är han söt det lilla spets-örat 🙂 ?

Mvh hon som är 12 år….

6 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Man ska aldrig säga aldrig….

      Skämt å sido men jag vill verkligen börja hoppa igen men har väl fram tills nu känt att tiden inte har räckt till. Även Zacks ägare har erbjudit mig att hoppa honom men som sagt; jag har haft sådant folkus på att få honom bra inför tävlingar att jag helt enkelt inte har hunnit (eller har prioriterat bort det snarare). Och lite samma sak är det än så länge med Vicke men honom SKA jag börja hoppa snart.

      Svara
  1. Åsa T

    Vilken fin bild! Jag trodde av den första meningen att du hade hoppat honom.. Det hade varit typiskt för jag funderade på det igår, hoppar du honom ingenting? Synd på så fin hopphäst, han hade säkert tyckt det hade varit roligt. Det ser ju ut så på bilden.. 😉

    Svara
    • Birgitta

      Jodå…han ska få hoppa, precis som alla de andra hästarna har fått göra. Kreon hoppade jag dock inte uppsuttet mer än ett fåtal gånger för han sparkade bakut något djävulskt om han var i något hinder så jag var faktiskt för rädd att ramla av. Däremot löshoppade han och hoppade på lina på ett fantastiskt bra sätt.

      Vicke har jag hört ska ”hoppa en ur sadeln”- får väl se om DET stämmer :)!

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>