Tisdag- röda stövlar!

I morse, när jag parkerade i garaget på jobbet insåg jag att jag hade glömt mina ridstövlar hemma….jättebra (NOT!!!!!) eftersom jag skulle rida Zack direkt efter att jag slutat.

Att köra hem emellan var inte att tänka på, det hade jag varken tid eller råd med så jag fick inventera vad jag hade för skor på mitt arbetsrum :).

Och se där….ett par röda gummistövlar lös så välkomnande mot mig….eller nåt….

Hur som helst var det iklädd dessa jag avverkade dagens ridpass på lilla röd och det gick efter omständigheterna hur bra som helst även om jag inte tyckte att jag satt lika tungt i sadeln.

Vi övade på skolor och enkla byten och det flöt på helt ok tycker jag.

Efter passet var det bara att slänga sig i bilen och åka till Vicke som jag skulle träna med för Christina.

Vi red också skolor, framför allt slutor på medellinjen så att jag verkligen skulle känna om jag ”höll linjen” eller inte. Lite skänkelvikningar blev det också och enkla byten.

Det mesta går att göra utan större bekymmer men det ska förfinas på alla möjliga sätt så klart- Vicke är ju bara 6 år och har inte den fullvuxna, sedan länge tränade hästens styrka och det ska han inte ha heller med tanke på sin ålder.

Så det är ”bara” att träna på, nöta, stärka….vanligt hederligt dressyrarbete med andra ord!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>