Nytt sätt att fläta?

Vad tror ni om denna produkt?

Själv tycker jag att silikon-gummibanden har revolutionerat mitt flätande som jag tycker är det tråkigaste med att tävla faktiskt.

Tur att Zack har så klen man att det räcker med 5 flätor :)!

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Blomman

    Jag håller fullständigt med om att knoppandet är det tråkigaste med dressyrtävling. Jag avskyr verkligen att knoppa. Denna produkt ser intressant ut tycker jag. Helt klart någonting som jag skulle kunna tänka mig att prova!

    Svara
    • Birgitta

      Fast just när jag ska tävla är inte att mysa med hästen prio 1, då finns det så mycket annat att ägna sig åt och ibland i ottan= Birgitta ej upplagd för att gosa :).

      Svara
  2. Cristel

    Jag tycker det ser krångligt ut jag. Men det går kanske fort när man har den rätta knycken?

    Svara
  3. Hedwiginnan

    Jag har inte kollat men syr alltid knopparna med vaxad tråd. Tycker det är absolut snyggast plus att min häst har så himla tjock man att det är hopplöst att få det snyggt på annat sätt.

    Svara
  4. Minstral

    Tycker också att flätningen är det tråkigaste. Även jag måste sy knopparna då Misty har tjock man och är expert på att ruska på sig. Tyckte helt klart denna produkt såg intressant ut, måste prova.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>