Fredag- en lugn och två halvvilda

Idag har jag motionerat 3 djur varav Vicke var först ut på plan.

Honom skrittade jag ut i en timme där han både fick klättra 5 gånger upp och 5 gånger ner i ”vår” klätterbacke och gå på asfalt runt Grevie, förbi hus och gårdar av alla de slag. Han var den lugna 🙂 och skötte sig perfekt.

Därpå följde en av de halvvilda, ponnyn Rocky som jag tömkörde i paddocken. Han rusade omkring som om han hade eld i baken till att börja med men som vanligt när han får dessa tokryck tar galenskaps-bensinen slut väldigt abrupt och därefter går han som ett urverk.

Sist ut var lilla kinesen som även hon sprang för allt vad hon var värd medan jag cyklade i godan ro och bara betraktade henne.

Det är så vackert att se en vinthund springa- de svävar nästan ovanför marken och tar inte ens i- det är både deras tjusning och förbannelse brukar jag säga.

För när/ om hunden sticker iväg efter något tar det inte många sekunder innan den är låååångt borta och ibland till och med utom synhåll- kanske inte så trevligt för ägaren alla gånger (sade hon luttrat….been there, done that…).

Idag kom vi dock hem utan några incidenter och nu ligger vi båda i soffan och slappar :)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>