Onsdag- inga träben (idag i alla fall)

Eftersom det var hoppträning i ridhuset igår kväll tänkte jag att jag skulle passa på och utnyttja det faktum att hinderna brukar stå kvar till nästa morgon och således hoppträna lite.

Tji fick jag…när jag kom i morse var allting undanplockat och det var bara att sätta igång och bära och bygga.

Av förklarliga skäl blev det inte så många hinder men många års hoppträningar på egen hand har lärt mig hur man bygger ”språng-effektivt”, dvs så att man kan variera hoppningen ganska mycket med relativt få hinder (exempelvis genom att man kan hoppa dom från båda hållen).l

Gissningsvis var både Vicks och jag varmare i kläderna idag för jag tycker att han hoppade bättre än förra veckan då han ibland hade lite ”träben” och bonkade i en del bommar lite slarvigt.

Nu lyfte han fint på sina gamla dressyrben 🙂 och tycker förhoppningsvis att det är roligt att variera sig lite.  

Själv har jag alltid tyckt att hoppningen fungerar väldigt lösgörande även om Vicks i sig är väldigt mjuk och ”med” men det skadar ju inte med ännu mer av den varan.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Dagge

    Hittar inte tillbaka till det inlägget där du ville ha tips om inlägg :-D. Tipsar härmed om en sökfunktion på bloggen!

    Svara
    • Birgitta

      Dagge:

      Jag har tagit bort resten av din kommentar och kommer att publicera den som ett separat inlägg/ fråga inom kort. TACK!!!!

      Vad gäller sökfunktion har jag ingen aaaaning om hur man skulle fixa detta :). Däremot brukar jag själv hitta gamla inlägg genom att tex googla ”klippmaskin, birgittas hästsida”- det funkar otroligt bra faktiskt :).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>