Licenser 2014

Ser i TDB att man redan kan lösa ryttarlicenser för nästa år och någon har tydligen redan gjort detta.

Själv är jag för skrockfull om sanningen ska fram :).

Att lösa licens är ju liksom att FÖRUTSÄTTA att man ska tävla och är det något jag har lärt mig genom åren så är det att allt kan hända när man har häst, dvs bara för att man tror att man ska tävla så behöver det inte alls bli så.

Så nej, jag skulle inte VÅGA lösa licens flera månader innan det är dags att äntra tävlingsbanan och ser ärligt talat ingen anledning att göra det heller.

Numera går det ju så snabbt att beställa saker via TDB så att ligga ute med 750:– tills i vår….finns ingen anledning, eller?

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Kajsa

    Nej, jag löser inte licens förrän jag har bestämt årets första tävling. Särskilt inte i år då ordinarie tävlingshäst är dräktig och min andrahäst ännu inte känns riktigt mogen för tävlande – även om jag TROR att jag ska kunna tävla honom nästa säsong. Frågan är om jag dessutom inte kommer lösa endagslicenser – när man kommer upp i 750 kr blir det ju automatiskt en årslicens, så man tar ju ingen risk på det sättet.

    Svara
    • Birgitta

      Ja, det där med endagslicenser är ingen dum idé- så gjorde jag också för första gången i år eftersom jag inte visste om/ när jag skulle kunna tävla Kreon.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>