Måndag- sidbyte?

bild(8)

Idag konstaterade jag att Vickes man, som ända sedan jag köpte honom har delat sig väldigt fult så att den övre halvan har velat vika sig åt vänster medan den nedre delen har legat till höger om halsen nu nästan ligger helt perfekt i sin helhet till vänster om halsen.

Det ska bli intressant att se om detta sidbyte blir permanent vilket vore väldigt trevligt då tu-delningen stört mitt estetiska sinne :).

Annars blev det ett joggingpass i lång och låg form i ridhuset och det kändes bra.

Fysioterapeuten tyckte jag skulle mjukstarta lite och inte rida för fullt första dagen med sadel efter behandlingen vilket jag hade gjort oavsett- vi har ingen brådska.

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Linda Ferne

    Hej! snygg hals din häst har sett uppifrån! Hoppas du får behålla manen på ena sidan..Är lite petig där själv oxå..
    Hur gör jag om jag vill ställa en fråga till dej o dina läsare? Mvh linda

    Svara
    • Birgitta

      Lite lustigt att jag tyckte att Vickes hals såg så klen ut uppifrån när jag köpte honom- han har VÄRLDENS hingstnacke :). Det kanske man inte tänker på ens när man ser honom från sidan men nacken är verkligen rejäl!

      Bäst är om du mailar din fråga till bm6610@hotmail.com

      Ser fram emot att läsa den!

      Svara
  2. Madeleine

    Du kommer aldrig att lyckas att få hela manen att ligga på den sida du tycker.
    Ibland får man acceptera genetiken

    Svara
    • Birgitta

      Det återstår att se :). Och det har inte bara med genetik att göra utan hur halsen är och musklar sig framöver (eller tappar muskelmassa i värsta fall).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>