Fredag- men va´ f..n?!?!?!

Igår skulle det storma och det gjorde det.

Idag skulle stormen sakta bedarra- DET HAR DEN INTE GJORT?!?!?!!?

Klockan är nu strax 12 och det blåser som satan rent ut sagt, det har dessutom spöregnat, snöat och haglat inom loppet av typ en timme- den timme jag var i vårt ridhus och red!

Jag kan ju börja med att säga att ingen NORMAL människa hade fått för sig att ens prova att flyga upp till ridhuset med en häst men jag är ju som jag är och Vicke är snäll så vi lyckades både ta oss in och ut från ridhuset OCH rida ett fint pass men vi hörde också utanför hur vädret härjade.

I ena minuten smattrade som sagt regnet, sedan kom det hagel osv och när vinden tog i tänkte jag i ett ögonblick ”tänk om något lossnar här inne och far emot oss”…

Som sagt; tur att man har en klok häst som la fokus på att jobba- Kreon hade jag till att börja med aldrig ens fått ut från stallet och det hade definitivt inte gått att sitta på honom i detta väder.

Soya vägrade att gå ut med maken i morse så henne SLET jag ut med våld (faktiskt) nyss- då hade hon inte varit ute sedan 21-tiden igår!

Ja, det har inte varit någon rolig semesterdag hittills men jag är ändå glad att jag är ledig och kan hålla lite koll här hemma så får man väl se när detta skitväder ska ge sig.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgitta

    Har knappt någon mat hemma och definitivt ingen äppelpaj TYVÄRR så det får bli en portionsrätt framför värmefläkten tills jag vågar mig ut igen!

    Svara
  2. Jenny J

    Min lilla nakenfis vägrade också går ut med mannen i morse men efter ha rastat ”passhunden” som inte brydde sig om stormen ett dugg, bar jag ut honom till ängen utanför….Sen gick han snabbt hem själv efter uträttade behov 🙂
    Blir flex ut idag för att fixa med ”passhästen” så snabbt som möjligt, tänkte dock inte vara lika flitig som du och ta mig till ridhuset, även om det bara ligger 100 m bort!

    Svara
  3. Anna-Kajsa

    Vi har dessutom ingen ström. Jag eldar för fullt, men det börjar ändå bli kallt. Maken tog sig inte hem igår, fick bo på hotell.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>