Mera fredag- den gamla kämpen

Idag, det gräsliga vädret till trots har jag varit och både lämnat och hämtat min bil hos killarna på RK Bilskrot som sedan flera år hjälper mig perfekt med min bil.

Det var dags att åtgärda de saker som senaste bilbesiktningen hade synpunkter på och nu är jag nästan 4000 kronor fattigare men har en ombesiktigad och servad bil som förhoppningsvis ska tjäna mig i minst ett år till.

Så som vi bor skulle jag inte klara mig utan bil en enda dag; det skulle ta mig en evighet att ta mig till jobbet tex och i väder som vi haft idag hade jag inte ens gått till stallet även om avståndet i sig inte är avskräckande.

Det blåser fortfarande och jag undrar om jag kommer att vara den enda som kommer att ha besökt vårt ridhus idag- hörde att någon hade valt att gå med sin häst i stallgången för att den skulle få röra på benen.

Imorgon MÅSTE detta skitväder ge sig…eller?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>