Söndag- jag hade rätt….tyvärr!

Precis som jag förutspådde igår (och det är inte alltid kul att ha rätt) så håller snön redan på att REGNA bort :(!

Jag har precis kommit hem efter att ha kört ut till stallet för att ta in Vicke- jag ville inte låta honom gå kvar längre i regnet och med facit i hand kändes mitt beslut helt rätt.

Med tanke på att Vicke är den mest ”positivt energiska” häst jag ägt (och han kan absolut ”rusa runt i full kareta 🙂 i hagen) så har jag aldrig varit med om en häst som samtidigt kan se så ömklig och världsfrånvänd ut som han har gjort nu 2 gånger då jag tagit in honom från hagen i förtid pga regn.

Han står fullständigt ”ihoptryckt” med huvud och hals nästan i marken och verkar knappt medveten om att man kommer- det meditativa tillståndet tycks fulländat.

Och även om jag inte tycker att jag klemar med mina hästar så har jag inte det minsta dåligt samvete för att han bara fick vara ute i 4 och inte 6 timmar en sådan här dag- tvärtom faktiskt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>