Veckan som gått

Under den gångna veckan fick vi den första snön i Malmö/ Staffanstorp och som vanligt, höll jag på att säga, försvann den lika snabbt som den kom.

Det är säkert en bidragande orsak till att i alla fall jag inte gillar Skåne-snö-den blir aldrig liggande på ett ”bra” sätt utan blaskar bara bort och är mestadels sörjig medan den halv-täcker våra omgivningar.

Annars är jag absolut för tex snö-träning men det blir ju lite svårt med kontinuiteten pga ovanstående och att bara ge sig ut första snödagen och pulsa i djupsnö tror jag inte på- det blir för ansträngande om hästen inte är van.

Jag hann i alla fall rida ut i snö en dag i veckan (i lördags)- nu får vi se när (om?) det blir nästa gång.

Stormat har det också gjort- både i torsdags och i fredags och det har verkligen inte varit roligt.

Jag kunde rida båda dagarna (hoppade i torsdags och red dressyr i fredags) men Soyas motion blev minst sagt decimerad till ett minimum.

Som jag skrev i ett annat inlägg i veckan så är Vicke och jag inne i ett bra flow just nu och det är så klart väldigt roligt eftersom jag gärna vill höja ribban lite under vinterträningen som jag hoppas att jag ska kunna genomföra som jag vill utan skador eller annat.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>