Veckan som gått

Som vanligt tycker jag att veckan bara har flugit förbi- vart tar dagarna vägen?

I måndags och lördags skrittade jag och Vicke ut, i tisdags tränade vi för Christina och både onsdagen och torsdagen var vikta för hoppning.

I fredags och söndags dressyrtränade vi på egen hand och tja…det var veckans ridning i ett nötskal.

Jag vill helst hinna med 4 dressyrpass på en vecka, att det inte blev så berodde på den extra hoppträningen som måste stryka på foten framöver- det får räcka med en dags hoppning i veckan framöver.

Men det var roligt att se Vicke hoppas av någon annan så det kan mycket väl hända att det blir fler gånger någon gång i framtiden om än inte på en regelbunden basis.

Just nu är jag ovanligt peppad att träna just dressyr- inte för att det brukar vara något fel på min motivation i det avseendet någonsin men som sagt; nu är det EXTRA roligt när Vicke går så fint och känns så pigg och positiv och vi inte behöver tänka på några tävlingar på ett tag utan kan träna mer stärkande utan att tänka på den och den linjen ur det eller det programmet.

Annars inte mycket nytt under solen…eller snarare sagt REGNET. För det har regnat mer än vad solen har visat sig denna veckan men så är det ju på vintern.

Inga minusgrader än i alla fall och termoridstövlarna ligger kvar i sin kartong.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>