3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Görel

    Skickar en puss till Soya på födelsedagen! 😉
    Zahra firar sin födelsedag med att sova i mattes säng. (Eftersom jag jobbar hemifrån idag. En lyx som jag uppskattar.)
    Det där med att springa efter bollar är en komplicerad sak med Zahra och Hilda. Visst de kan springa efter bollar, men ta med bollen till matte? Tror inte det… När bollen ligger still är den död och inte intressant, så den får jag hämta.
    Hilda har däremot två frisbees som hon fångar i luften och glatt jagar. Särskilt den i rosa filt är hennes älsklingsleksak. 😀 Zahra kan någon gång springa efter en frisbee, men nosar hellre omkring om hon inte har någon rolig kompis som jagar henne, dock inte Hilda, nästan alla andra går bra. 😉

    Svara
  2. silverbjälke

    stämmer, otroligt korkat att låtsas slänga nåt. min kineshund han kollar noga så honom lurar man inte. däremot gör han en enormt klok grej. jag kan ha en boll, en kotte och en pinne och säga åt honom att sitta intill mig sen slänger jag alla tre en i taget och säger tex – hämta kotten, då letar han reda på en grej i taget och står och klurar vid varje en stund och ta mig tusan kommer han inte med rätt grej 9 gånger av tio!!! helt otroligt, 21 ord har jag fått honom att uppfatta skillnad / betydelse på.

    och inte fan är det genom att låtsas slänga nåt.

    Svara
    • Birgitta

      Det var väldans skickligt får jag säga.

      Jag får vara glad att min whippet hämtar bollar och pinnar även om hennes entusiasm för denna lek aldrig har varit på topp (och nu kan jag inte minnas när vi roade oss på detta vis senast).

      När jag hade greyhound (2 hanhundar efter varandra) fanns det inte på kartan att de skulle springa efter något annat än en kanin/har-stek möjligen.

      Det var liksom under deras VÄRDIGHET att hålla på med sådant ”trams” men kom det en levande hare/ kanin inom deras synfält så sprang de som skjutna ur en kanon.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>