Speciella annonser del 527, less IS more…jag lovar!

Kolla in det här fina huset!

Intressant vad som döljer sig bakom en ganska sparsmakad fasad 🙂 !

Till att börja med undrar jag hur man som människa FÅR PLATS bland alla grejer….

Och varför har man inte anlitat någon home-stylare som hade kunnat plocka bort minst 50 % av grejerna så att man SER något (för jag antar att dockorna och kuddarna ändå inte kommer att ingå i köpet…..)?

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. CeciliaL

    Fint hus och ser extremt frascht och valstadat ut men herreguuuuuuud!! Dockan i barnvagnen! Klanningen med anglavingarna pa dorren!! Kristallkronan lagt hangande over koksbanken (perfekt att sla huvudet i)!! Rosorna med rysch och pysh pa koksstolarna! Som du sager, svart att se huset over huvudtaget nar man blir sa distraherad. 😀 Obegripligt att nagon ens VILL bo sa.

    Svara
  2. Jenny

    OMG OMG OMG! Jag hade fått en infarkt om jag vaknat mitt i natten och fått syn på den där dockan eller vad det nu var i sovrummet. Vem vill bo så!?

    Svara
  3. Linda

    Fy vad läskigt. Jag får kryp överallt av dockorna. Det har funnits ett annat hus till salu med helt hysteriskt mycket dockor. Riktigt obehagligt.
    Resten av inredningen var väl inte heller min smak direkt.

    Svara
  4. Trasselkvast

    Jag skulle tro att ägaren TYCKER att detta är stylat. Skulle aldrig kunna tänka mig den där inredningen, ser ut som att någon kräkts rosor i huset, men kan finna viss charm i det konsekventa. Får dock inte ihop detta med man och barn, för som singel bor man väl inte sådär? (sade hon som gör precis just det)

    Svara
  5. Jeguo

    Tänk att städa det huset, allt damm som ska torkas…… inte min kopp te.
    De enda vettiga bilderna var de första på fasaden och sedan från värmepannan.
    Övriga passar bättre i någon inredningstidning.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>