Lördag- avkoppling

Eftersom gårdagens pass blev lite tuffare (jag red i en timme och krävde ganska mycket) fick Vicke ta det lugnt idag och bara bli uteriden en stund.

Vi travade avslappnat och tog också 2 kortare galopper i lång och låg form- det är så skönt med en häst som man kan rida ”som man vill” även utomhus, fast man rider ensam, det blåser som tusan osv.

Men jag ska inte klaga; ALLA hästar jag ägt har faktiskt varit supersnälla att rida ut, Kreon oräknad :).

Han hade ju sina idéer om att tvärstanna och vägra att gå titt som tätt fast å andra sidan var han minst lika fin som Vicke att rida ut när han väl gick. Det var ju det som gjorde att man orkade med hans mupperier, så fort han började gå gjorde han det som ett urverk…tills det var dags för nästa stopp ha ha ha.

Vicke har tack och lov inga sådana idéer- visst han han både titta till och helst inte vilja gå förbi vissa saker men han går att övertala på ett helt annat sätt.

Idag har jag för resten varit lite huslig och gjort pannkakor. Varför gör man inte denna goda rätt oftare undrade jag efteråt och lovade mig själv att upprepa mina konster vid spisen snart igen.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>